De lente is in aantocht in Zutphen! Een nieuw geluid dus, en een nieuw gevoel. Ook in huis, waar je interieur om nieuwe, frisse energie vraagt.
Daarom bied ik je in de komende tijd een Lentestyling aan. Daarvoor kom ik bij je aan huis voor een gesprek en fotografie van je huidige interieur. Aan de hand van dat gesprek stel ik een kleur- en een stylingadvies voor je samen dat helemaal past bij jou en je eventuele huisgenoten en waar iedereen happy van wordt.
Je ontvangt een op maat gemaakt moodboard waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met bestaande meubels en accessoires. Aan de hand daarvan wordt een fraai en samenhangend nieuw geheel gecreƫerd waarbij nieuwe kleuren tot de mogelijkheid behoren. Daarmee ben je dan helemaal klaar voor een nieuw seizoen.
Om het lentegevoel compleet te maken ontvang je bij een Lentestyling ook nog een fraai en uitbundig boeket bloemen dat helemaal bij je vernieuwde interieur past en dat dus letterlijk de lente in je interieur brengt.
Voor meer informatie: bel (06) 147 124 95.