Wil je je eigen interieur én je tuin professioneel ontwerpen? Schrijf je dan in voor mijn inspiratieworkshop!

Als er deze zomer veel zonnige dagen zijn, wil je je tijd natuurlijk zoveel mogelijk doorbrengen in een fraaie tuin. Valt er veel regen, dan is het belangrijk dat je kunt genieten van een inspirerend interieur. Déze zomer kan het allebei. Onder professionele begeleiding kun je namelijk zelf die fraaie tuin en dat inspirerende interieur leren ontwerpen. Daarvoor organiseer ik een inspiratieworkshop op donderdag 15 juni a.s.

Tijdens deze workshop komt alles aan bod om nu eindelijk zelf helemaal je droominterieur en droomtuin te ontwerpen. Hoe zien die er volgens jou uit? Hoe geef je richting aan je creativiteit en hoe kun je je ontwerpen praktisch realiseren?
In de workshop laat ik je zien wat het beste bij jouw situatie past, hoe je de juiste keuzes maakt en hoe je een helder beeld krijgt van het totaal. Met als doel om je deze zomer binnen én buiten happy te kunnen voelen.

Geïnteresseerd? Dan kun je je voor deze workshop aanmelden via Whatsapp (06-14712495) of via e-mail: am@lefeberinterieurstyling.nl Er kunnen maximaal 10 geïnteresseerden deelnemen aan de workshop.
De workshop wordt gehouden op donderdag 15 juni a.s. van 19.30 u tot 10.00 uur.
De kosten bedragen € 45,- incl. alle materialen, koffie en thee. Het adres: Rozengracht 28, Zutphen.