Pas geleden kwam er een geweldig leuk project op mijn pad: de styling van een bed & breakfast in de buurt van het Franse Nice. De eigenaresse van de bed & breakfast wilde nieuwe foto’s van deze heerlijk plek laten maken en vroeg mij of ik voor dat doel de styling van de vertrekken, de ontbijttafel en de relaxplek bij het zwembad wilde verzorgen.
De uitdaging binnen deze opdracht was om zoveel mogelijk met bestaande accessoires te werken.
Het is natuurlijk een mooi uitgangspunt, waar ik een groot voorstander van ben: een zo spectaculair en verrassend mogelijk resultaat, zonder dat er veel nieuws hoeft te worden aangeschaft. En dat is dus ook nu weer uitstekend gelukt: er hoefden geen nieuwe accessoires te worden aangeschaft. Alle bestaande meubels, planten, kussens en overige elementen konden allemaal worden hergebruikt.
En zeg nou zelf: is het geen paradijsje geworden?