Ontvangstruimte muziekschool.

Een vriendelijke, sfeervolle ontvangstruimte voor de Muzehof in Lochem.

De zolderverdieping van het oude Gemeentehuis in Lochem werd de nieuwe, sfeervolle locatie voor de tweede vestiging van muziekschool de Muzehof. De opdracht was om de leslokalen van nieuwe kleuren te voorzien en om een inspirerende sfeer te creƫren in de ontvangstruimte. Hier is gebruik gemaakt van een eigentijdse mix van stijlen, een op maat gemaakte houten tafel en als blikvanger een enorme wandposter waarop diverse oude lp-hoezen werden gereproduceerd.

EENVOUD MET EEN VLEUGJE RIJKDOM.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google